У Львові покажуть документальний фільм

Середа, 10 травня 2017, 10:49
Також відбудеться лекція на тему приватної безпеки в цифровому світі.
У Львові покажуть документальний фільм


10 і 13 травня у Львівському палаці мистецтв відбудеться кінопоказ і лекції, організовані кіноклубом Міжнародного фестивалю Docudays UA.

Відтак, 10 травня о 19:00 глядачі переглянуть фільм «Стираючи Девіда» про американця, який намагається «зникнути» і стерти усі згадки про себе в документаціях уряду та приватних компаній. Документальний фільм порушує питання одного з конституційних прав — право на недоторканність приватного життя. 

Після показу відбудеться обговорення фільму, разом зі спеціальним гостем Юрієм Булкою, який спеціалізується на питаннях особистих загроз та небезпек в інтернеті.

13 травня о 16:00 охочі зможуть послухати лекцію Юрія Булки «Цифрова незалежність та приватність онлайн». Під час події будуть озвучені питання, що відбувається з інформацією про дії користувачів/ок в інтернеті та як вони можуть на це впливати. 

Вхід на всі події вільний, без реєстрації.

Довідково:
Кіноклуб Docudays UA  - кіноклуб від міжнародного кінофестивалю про права людини Docudays UA, метою якого є сприяти активізації діалогу про права людини в українському суспільстві. Під час кожного заходу відбувається обговорення проблематики, яку підіймає фільм, з точки зору правозахисту.

Більше новин із життя Львова і області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments