На Львівщині пройдуть «сміттєві» громадські слухання

Олег Довганик  |  Неділя, 7 травня 2017, 13:35
«Грінера-Україна» хоче відкрити у Миколаєві сміттєсортувальну лінію
На Львівщині пройдуть «сміттєві» громадські слухання

Сьогодні, 7 травня, у місті Миколаїв на Львівщині відбудуться громадські слухання щодо прийому сміття зі Львова на місцевий полігон.

Про це йшлось під час розмови із учасниками групи «Львівська політика» у офісі крайової організації НРУ.

Місцеві «рухівці», представник яких і є міським головою Миколаєва, кажуть, що партія «Свобода» намагається дестабілізувати ситуацію із прийомом сміття у місто Миколаїв.

Вони запевняють, що для місцевої громади уже знайшли й інвестора, який уже вклав чималу суму коштів у те, щоб займатись місцевим полігоном. З їх слів, на цьому полігоні працюватиме «Грінера-Україна».

«Грінера-Україна» готова відкрити сміттєсортувальну лінію. На громадських слуханнях, які відбулись минулої неділі, представники фірми провели двогодинну презентацію, яку люди справді слухали. На нашу думку, презентація була класною. Ці слухання організувала «Свобода», але саме через конструктивну презентацію громадські слухання не прийняли жодного рішення, адже люди взяли час подумати. Цієї неділі знову будуть громадські слухання», - повідомили представники НРУ.

Натомість представник партії «Свобода» Михайло Галущак у Фейсбуці критикує позицію міського голови Миколаєва й каже, що громада не дозволить «перетворити Миколаїв на другі Грибовичі».

Раніше ми писали про те, що 21 квітня у Львові підписали Меморандум між Львівською ОДА, облрадою ЛМР та окремими містами області про поводження із ТПВ.

comments powered by HyperComments