У Львові відкриють найбільшу в Західній Україні концерт-арену

Олег Довганик  |  П'ятниця, 5 травня 2017, 18:52
У великому залі клубу змонтували сцену, площею 110 квадратних метрів
У Львові відкриють найбільшу в Західній Україні концерт-арену

Malevich: concert arena & night club має усі можливості стати одним із найбільших концерт-арен та нічних клубів Східної Європи у центрі Львова. Відкриється заклад 19 та 20 травня, концертами українського гурту  O.Torvald та європейськими зірками групою Fly Project. В новому закладі  наприкінці травня вже анонсовані виступи Ніно Катамадзе, Ляпіса, Арсена Мірзояна, ONUKA та інших іменитих зірок.

Дата відкриття закладу, від самого початку, трималася в таємниці. Чим саме дивуватимуть львів’ян, організатори відкриття не розголошують й досі.

Відомо лише, що хедлайнером першого дня відкриття, 19 травня,  буде учасник цьогорічного Євробачення від України гурт - O.Torvald, а компанію йому складуть відомий львівський гурт Bandit та низка інших зірок. 20 травня виступатиме найуспішніший європейський мізичний проект - Fly Project. 

Вхід на обидві вечірки тільки по запрошеннях. Подробиці можна знайти на сторінках клубу в соціальних мережах та в ефірах усіх львівських радіостанцій.

Та найцікавіше, що очікує гостей на відкритті Malevich: concert arena & night club, – це шоу від власної трупи клубу. Над його створенням кілька місяців працювали понад 20 чоловік – танцюристи, вокалісти, діджеї, барабанщики, акробати і навіть байкери. В Malevich щомісяця створюватимуть нове шоу та презентуватимуть його відвідувачам клубу кожного вікенду. 

 "Ми хочемо оновити клубну культуру міста і України, взяти найкраще з світового досвіду. Нічний клуб це не лише дискотека і коктейлі, – розказує арт-директор закладу Юліан Фінюк. – Ми створюємо в Malevich: concert arena & night club новий рівень відпочинку, коли людина прийшла на концерт улюбленого виконавця і не йде додому через півтори години його виступу, а може потім подивитися якісне клубне шоу, залишитися на вечірці з кращими діджеями та потрапити на мега-афтепаті, яке триватиме до пізнього ранку".

Malevich планує органічно поєднати формати нічного клубу, концертного майданчика, залу для масштабних конференцій та презентацій, спортивних подій  та фестивального простору. Два окремих зали дають можливість робити це одночасно.

Так, у великому залі клубу змонтували сцену, площею 110 квадратних метрів, встановили потужний професійний звук від Mag. До речі, на сьогоднішній день, інстальована в Malevich акустична система є найпотужнішою серед нічних клубів України – 56 кВт. У великому залі під час концертів розмістяться до 1400 гостей. Родзинкою меншого залу стала затишна лаунж-зона на другому рівні і велика засклена тераса з панорамою на центр міста.

comments powered by HyperComments