Спортивні події Львова 6 — 7 травня

Четвер, 4 травня 2017, 16:06
З нагоди Дня міста львів’ян запрошують на спортивні заходи.
Спортивні події Львова 6 — 7 травня


Цикл спортивних подій у місті відкриє наймасштабніше для велоактивістів Львова дійство - “Львівська Сотка 2017”. 6 травня о 10:15 на площі Ринок зберуть усіх любителів роверів на веломарафон.

За інформацією організаторів, “Львівська Сотка” - змагання на час, переможцем у яких стає кожен, хто прийде до фінішу у рамках 10 годин, відведених на марафон.

Двоетапний велосипедний маршрут пролягатиме такими вулицями:

І-етап (10:15 – 10:55): (пл. Ринок – вул. П. Беринди – просп. Свободи – вул. Гнатюка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра – вул. Митрополита Андрея – вул. Митрополита А. Ангеловича – вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківська – вул. Кульпарківська (до межі міста)

ІІ-етап (13:30 – 21:00): (Фініш учасників у смт. Брюховичі, вул. Незалежності України (залізнична станція).

Тим, хто залишиться у місті 6 травня ввечері не буде коли сумувати, адже з 16 до 18 години у центрі Львова “вигулькне” Спортивний острівець, який кине виклик усім охочим у кількох видах спорту.

Спершу глядачів очікують показові виступи зі спортивної гімнастики, айкідо, карате, спортивної аеробіки, дзюдо, черлідингу та ін. Опісля відвідувачі події зможуть взяти участь у майстер-класах із флорболу, настільного тенісу, паркуру.

7 травня, у неділю, львів’ян і гостей міста спробують вразити три сотні байкерів, які сформують колону і проїдуть від Монументу Слави на вул. Стрийській до Оперного театру та поспілкуються із мотолюбителями. Разом із цим, колона відкриє цьогорічний мотосезон у Львові.

Через 30 хвилин, вершники на залізних конях відбудуть до паркінгу на Городоцькій, 306, де відбудеться змагання з Мото Джимхани та частування байкерськими стравами.

Нагадаємо, лучники Львівщини стали володарями Гран-Прі Європи.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments