Батяри проїдуться Львовом на велосипедах

Середа, 3 травня 2017, 10:18
6 травня відбудеться четвертий львівський ретро-велозаїзд “Батяри на роверах”.
Батяри проїдуться Львовом на велосипедах

За словами організаторів, подія об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди і таким чином віддадуть шану батярській міській культурі початку ХХ ст.

До заїзду допускаються різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі англійської велосипедної моди тридцятих-сорокових років XX століття. Вітається будь-який твідовий одяг та його поєднання.

Велопроменад розпочнеться о 16:00 та пролягатиме за наступним маршрутом:

пл.Музейна- вул. Ів.Федорова- вул. Руська- вул. Дорошенка- вул. Костюшка- вул. Листопадового Чину - вул.Каменярів -вул. Дорошенка- вул.С.Бандери-вул. Чупринки-вул. Мельника-вул. Коновальця- ПІСКОВІ ОЗЕРА - вул. Коновальця - вул. Русових-вул. Київська - вул.Чупринки - вул.С.Бандери - вул.Коперніка — Палац Потоцьких.

Під час маршруту планується зупинка у парку Піскові озера.

О 17:00, у кінцевій точці заїду — Палаці Потоцьких — відбудеться чаювання, зі смаколиками, музикою і танцями. Також визначатимуть власників найкращих: велосипеда, жіночого і чоловічого образів, вусів та бороди.

О 20:00 — запланована вечірка у пабі. 

Слід зазначити, що аналогічні події відбуваються щорічно у різних країнах світу та беруть початок у Лондоні 2009 року, де організували захід  Tweed Run, з метою повернення до витоків велокультури.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments