Перший віце-прем‘єр-міністр України: "Ставимо Львівщину в приклад" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 28 квітня 2017, 15:22
Степан Кубів у рамках робочої поїздки відвідав низку подій у Львові та області.
Перший віце-прем‘єр-міністр України: "Ставимо Львівщину в приклад" (ФОТО)

Сьогодні, 28 квітня, до Львова із робочим візитом прибув Перший віце-прем‘єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. Розпочав свою поїздку він  із промови на агрофорумі “АГРОПОРТ Захід Львів 2017”, який цьогоріч вдруге відбувається у Львові, а на теренах України - це вже 5 агрозахід такого масштабу. 

Зокрема, цього року до міста Лева завітали зі своєю продукцією та досвідом відразу 12 країн:

“Агропромисловий сектор Львівщини та України загалом має велику перспективу унаслідок модернізації галузі та залучення інвестицій. І представники 12 країн, присутні тут, на агрофорумі, підтверджують увагу до вашої області та її можливостей. На сьогодні загалом важливими є розвиток кооперативногро руху, підтримка індивідуальних селянських господарств та розвиток органічної продукції”, - переконаний Степан Кубів. 

Губернатор Львівщини Олег Синютка також вважає надважливою складовою успіху аграрного сектору підтримку з боку держави та конструктивний діалог:

 “Дуже важливо, аби сьогодні Львівщина стала хорошою платформою для дискусій, зокрема у питаннях впливу клімату на зміну виробництва відповідної продукції та щодо обрання правильної методики та технології виробництва”.

Додамо, що вчора, 27 квітня, на відкриття “АГРОПОРТ Захід Львів 2017” завітав Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

 

comments powered by HyperComments