На Львівщині тривають пошуки безвісти зниклого чоловіка

Роман Матвіюк  |  П'ятниця, 28 квітня 2017, 14:05
Перед зникненням чоловік повернувся із заробіток з Чехії
На Львівщині тривають пошуки безвісти зниклого чоловіка

33 річний мешканець села Журатин Буського району Гнилянський Микола Миколайович вийшов з дому 20 квітня без жодних документів і зник безвісти. На пошуки безвісти зниклого чоловіка орієнтовані всі наряди патрульної служби як по районі, так і по всій області.

Сьогодні у складі працівників Буського районного відділу поліції, лісівників, мисливців району та небайдужих громадян у селі Журатин слідчо-оперативна група обстежує лісові насадження, водойма, спілкуються з мешканцями щодо встановлення можливих свідків. На місці пошуку території побував начальник Буського відділу поліції Олександр Марушкевич та голова Буської районної ради Богдан Глова.

Упродовж сьогоднішнього дня на території села Журатина і до селища Красне триватимуть пошуки зниклого чоловіка, який перед зникненням повернувся із заробіток з Чехії.

Як розповів працівник Буського відділу поліції Іван Дмитраш, поліція активно з перших днів включилась до пошуків, розповсюджуючи фото та прикмети безвісти зниклого чоловіка.

Родичі зниклого розповіли, що чоловік вийшов з дому уночі в одних лише трусах. Ймовірно чоловік міг вратити пам’ять.

Довідка: 20 квітня 2017 року пропав безвісти Гнилянський Микола Миколайович, 1984 року народження. Його зріст 176-178 см. Останній раз його бачили в с.Журатин, з собою немає жодинх документів. Будемо вдячні за будь-яку інформацію. Прохання телефонувати на номер 102.

 

comments powered by HyperComments