Львівщина долучиться до світової акції “Stop Putin’s War in Ukraine”

П'ятниця, 28 квітня 2017, 12:28
27 та 28 квітня світом прокотиться міжнародна хвиля акції проти путінської війни в Україні.
Львівщина долучиться до світової акції “Stop Putin’s War in Ukraine”

Всесвітній рух патріотів організовує масштабну акцію“Stop Putin’s War in Ukraine 4:0”  заради привернення уваги громадськості до війни в Україні. 

Українські міста (Київ, Львів, Запоріжжя, Луцьк, Харків, Черкаси, Одеса, Чергінів та ін.) приєднаються до події 28 квітня о 17:00.

Як зазначають організатори, таким чином сподіваються показати важливість єдності і солідарності з Україною і закликати світ посилити тиск на Росію для відновлення територіальної цілісності і миру в нашій державі.

Зокрема, висувається ряд вимог: виведення з території України російських окупаційних війсть, техніки під наглядом ОБСЄ; збільшити спостережну місію ОБСЄ до 24 годин на добу і допустити її до українсько-російського кордону; звільнити всіх заручників і незаконно утримуваних осіб; звільнити окуповані території України.

Акцію підтримують у Німеччині, Франції, Італії, Австралії, Великобританії, Чехії, США, Латвії, Іспанії та інших країнах.

У Львові подія відбудеться на пр. Свободи, біля пам’ятника Шевченку. У Львівській області — у Городку, Жовкві, Бориславі, Бродах, Хирові о 17 год, у Дрогобичі — о 19 год.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що Львів приєднається до масштабної всеукраїнської еко-акції.

Більше новин із життя Львівщини читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments