У Львові хочуть відновити рух двох маршруток

Олег Довганик  |  Четвер, 27 квітня 2017, 17:02
На вулиці Жовківській та бічних вулицях розташована велика кількість об’єктів соціальної інфраструктури
У Львові хочуть відновити рух двох маршруток

На вулиці Жовківській та бічних вулицях розташована велика кількість об’єктів соціальної інфраструктури

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич вимагає відновити рух міських маршруток №№62 і 30. Із відповідним запитом на сесії міської ради він звернувся до мера Львова.

«До мене звернулась ініціативна група мешканців вулиць, Жовківської, С.Мельничука, Б.Януша, Ю.Чучмана, Шевченківського району з проханням відновлення руху міської маршрутки № 62 та № 30», - повідомив Зінкевич.

На сьогоднішній день у центральну частину міста, з вище зазначених вулиць, можна дістатись лише автобусами із вул. Липинського або трамваєм із вул. Б. Хмельницького та вул. Замарстинівської. Існуючі сполучення не влаштовують мешканців, адже знаходяться на значній віддаленості від їх вулиць та перевищують норму державного стандарту, яка фіксує відстань до найближчої зупинки громадського транспорту в міській зоні  і становить не більше 500 метрів.

«Хочу наголосити, що на вулиці Жовківській та бічних вулицях розташована велика кількість об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема: гуртожиток, навчальні аудиторії та конференц-зали Львівського Університету банківської справи; чимала кількість підприємств, які базуються на територіях колишніх фабрик «Прогрес» та «Світанок»; фабрика «Галка», - зазначив Зінкевич. 

«Звертаюсь до Вас, з проханням негайно втрутитись та надати доручення управлінню транспорту відновити маршрутне сполучення по вулиці Жовківській, адже на сьогодні мешканці цілого мікрорайону залишаються фактично відірваним від транспортного сполучення з містом», - наголосив Зінкевич.

comments powered by HyperComments