На Львівщині збирали кошти на медичне обладнання для Старосамбірської ЦРЛ

Роман Матвіюк  |  Середа, 26 квітня 2017, 15:02
Акція «Отчий ліс» 2017 року присвячена «сильним духом» людям, які, незважаючи на життєві випробовування, не опустили рук
На Львівщині збирали кошти на медичне обладнання для Старосамбірської ЦРЛ

Декілька районних центрів Львівщини приєднались до акції «Отчий ліс» на території Лаврівського монастиря Св. Онуфрія Старосамбірського району. Метою проведення акції було привернути увагу до духовної святині та водночас зібрати на рідних теренах якомога більше вихідців зі Старосамбірщини.

Краяни мали нагоду не лише зустрітися з давніми друзями, знайомими, обмінятися думками про минуле й сьогодення, а й в спільному колі помолитись за Україну, посадити пам’ятне дерево, відвідати містечко ремесел та насолодитись культурно-мистецькою програмою.

Акція «Отчий ліс» 2017 року присвячена «сильним духом» людям, які, незважаючи на життєві випробовування, не опустили рук, не втратили жаги до життя, не схилили голови, а впевнено дивляться в майбутнє, при цьому простягаючи руку допомоги іншим.
У рамках культурно-мистецької програми було проведена Благодійна акція під назвою «Україна починається з Тебе», до якої увійшли благодійна лотерея та благодійний ярмарок. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання для дитячого відділення Старосамбірської ЦРЛ, серед яких: отоскоп, медичний аспіратор (відсмоктувач) та компресорний інгалятор (небулайзер).

У Благодійному ярмарку було задіяно 2 локації: на першій – свої вироби презентували діти з особливими потребами, а кошти з реалізації своїх виробів учасники використають для власних потреб.

На другій локації представлено продукцію митців-благодійників (продукція власного виробництва; випічка; книги; вироби Handmade; мистецькі твори;сувеніри).

Байдуже, що погодні умови були несприятливими, це не заважало тому, що на унікальному заході панувала тепла та щира атмосфера, а рясний дощик присутні сприймали як благословення з небес, аби саджанці дерев прийнялися.

 

comments powered by HyperComments