Львів готується до Дня Міста

Вівторок, 25 квітня 2017, 21:58
5 травня розпочнуться масові гуляння в честь 761 річниці міста.
Львів готується до Дня Міста

По всіх районах Львова містян зустрічатимуть духові оркестри, зокрема й в аеропорту. Виступатимуть музики з Наддніпрянської України та Польщі. У Горіховому Гаю в районі вул.Наукової відбуватиметься фестиваль в підтримку обділених сімей області - "Лютин". 6 травня, на день патрона міста святого Георга, відбудеться урочисте нагородження почесних львів'ян та шляхетних родин. Водночас в центрі міста відбудеться святкова хода за участю кращих музикантів та танцівників України.

"Загалом буде близько 600 учасників. По завершенню ходи відбудуться локальні концерти перед пам'ятниками Міцкевичу та королю Данилу." - каже організатор заходу Адріян Леськів.

В Парку Культури виступатимуть сліпі митці з концертом "Одчинилося життя", в той же час відбудеться церемонія передачі ключів від міста королем Данилом Галицьким меру міста. 7 травня ж відбудеться головний концерт від оркестру "Інсо-Львів". На проспекті Свободи, в самім центрі міста, відбудеться мистецький фестиваль "NEWWAVEEXHIBITION 2017".

"Наша команда налічує більше 300 людей з усієї України. Ще з минулого року ми шукали екстраординарних львівських митців, і знайшли їх. Те, що ви побачите у нас, Україна ще не бачила." - інтригує директор фестивалю Олена Роюк.

comments powered by HyperComments