Як Львівщина нарощує нові виробничі потужності (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 21 квітня 2017, 18:07
У Новому Роздолі, що неподалік Львова, запрацював новий потужний завод.
Як Львівщина нарощує нові виробничі потужності (ФОТО)

Сьогодні, 21 квітня, у місті Новий Розділ, що за 57 км від Львова, відбувся урочистий запуск ТзОВ "ОДВ-ЕЛЕКТРИК", який займається виробництвом кабельної продукції  для автомобілів Volkswagen, BMW, Porsche, Volvo, OPEL.

"На Львівщині створюють прийнятні умови для залучення інвестицій, а це, відповідно, нові робочі місця, дохід і благополуччя українських родин. Сьогоднішня подія – це ще одна цеглина для побудови конкурентоспроможної економіки нашої держави", - сказав під час відкриття Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон.

Тепер Новий Розділ має майже півтора тисячі нових робочих місць, що особливо виокремив нині губернатор Львівщини:

"Важливо, що 1400 людей у Новому Роздолі мають місце праці, що тут працює конструкторське бюро  і сьогодні ми здійснили запуск верстату, розробленого в Україні, який продається не тільки для компаній ОДВ-ЕЛЕКТРИК, але й для інших великих компаній. Саме такі кроки дадуть можливість повернути Україні місце у високотехнологічному виробництві устаткувань і машин", - переконаний Олег Синютка.

Цікаво знати: ТзОВ "ОДВ-ЕЛЕКТРИК" - виробник високоякісних кабельних джгутів, соленоїдів та мехатронних систем для автомобільної галузі. Підприємство створене за участю німецької компанії ODW – ELEKTRIK GmbH у 2003 році.

comments powered by HyperComments