Львівські студенти розроблять «Єдиний квиток» (ФОТО)

Максим Бурич  |  Середа, 19 квітня 2017, 17:33
Сьогодні, 19 квітня, львівським студентам оголосили конкурс на розробку проекту «Єдиного студентського електронного квитка».
Львівські студенти розроблять «Єдиний квиток» (ФОТО)

Про це під час прес-конференції повідомив проректор «Львівської політехніки» Дмитро Федасюк.

 «Єдиний квиток» буде об’єднувати в собі багато можливостей, зокрема: студентський квиток, читацький, перепустка в гуртожиток, е-квиток для громадського транспорту та банківський рахунок для отримання стипендій. 

«На сьогодні проект «Єдиний студентський квиток» перебуває в статусі активної розробки, тому думка студентства щодо потреб та його функціонування є вкрай важливою. Саме тому до 8 травня ми приймаємо заявки для участі у конкурсі від студентських команд (в команді може бути четверо людей) і будь-яких ВНЗ. І вже з 9-21 травня студенти самі будуть розробляти свої проекти щодо того, які функції потрібні такому електронному квитку. А 23 травня вже відбудеться фінал. За допомогою такого конкурсу студенти зможуть самі для себе розробити цей квиток», – зауважив керівник проекту «Єдиний студентський квиток» Назар Подольчак. 

За даними представника «ПриватБанку» Володимира Фельчука, електронний квиток також матиме і інші переваги. Через смартфон студенти матимуть доступ до важливої інформації університету: розклад, консультації, іспити та доступ до електронних засобів навчання. 

«Ми спільно з «Львівською політехнікою» розробили студентський квиток, який дасть безліч можливостей студентам. Зокрема, це доступ до пільгого проїзду, функції комунікації всередині університету, а також можна буде його використовувати, як перепустку у гуртожитки»,- зазначає Фельчук. 

Також під час прес-конфереції було зазначено, що електронний квиток буде оформлюватись безкоштовно, а саме впровадження системи орієнтовно заплановано вже до початку нового навчального року. 

«Єдиний квиток» буде впроваджений як пілотний проект на базі «Львівської Політехніки», а далі кожен із львівських університетів може вільно долучитися до проекту, звернувшись з таким проханням до міської ради. 

Більше новин на тему розвитку Львова та області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments