Донецьку культуру поширюватимуть у Львові

Вівторок, 18 квітня 2017, 18:09
Музей Франка прийме виставку Людмили Огнєвої.
огнєва виставка

24 квітня — 20 травня львів’яни та гості міста зможуть ознайомитись із “Культурним простором Донеччини. Людмила ОГНЄВА: Українське вишиття”.

Вишивані роботи мисткині, за освітою радіофізиком, вивезли друзі Людмили Огнєвої із окупованої території та організували тур містами України. Від 2015 року роботи побували: Київ (двічі), Івано-Франківськ, Чернігів (двічі), Бахмут, Краматорськ, тепер – Львів. Є запрошення від Дніпра, Чигирина, Чернігова (втретє). 

Виставка є унікальною колекцією української спадщини, адже майстриня збирає, вивчає та відтворює мініатюри та узори із різних етнічних територій України.

Окрім іншого, Людмила Огнєва — журналіст та письменниця, видає книги на тему козаччини та української минувшини, тож на виставці у Львові можна буде ознайомитись і з культурним життям Донеччини.

Музей Івана Франка розташований у Львові по вул. Франка, 150/152. Вхід на відкриття виставки – вільний, в інші дні – за вхідним квитком (30 грн — дорослі, 9 грн — студенти, школярі, пенсіонери). Музей працює щодня, з 10:00 до 17:30, окрім понеділка та останнього вівторка місяця.

Більше новин із культурного життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments