Стало відомо, які дороги відремонтують на Львівщині

Олег Довганик  |  Четвер, 13 квітня 2017, 18:21
Фракція «Самопоміч» утрималась від голосування
Стало відомо, які дороги відремонтують на Львівщині

У Львівській облраді погодили перелік доріг загального користування та комунальних доріг, які ремонтуватимуть за кошти обласного бюджету

Постійна комісія з питань  дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради затвердила переліки доріг, ремонт яких відбуватиметься у 2017 році у Львівській області.

За таке рішення проголосували усі члени комісії, крім депутата Тетяни Письменної із фракції «Самопоміч».

Зокрема депутати затвердили проект переліку об’єктів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, будівництво, реконструкція, ремонти та утримання яких планується проводити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Як повідомив в. о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ОДА Роман Кокотайло, на це передбачено 86, 95 млн грн.

Також депутати затвердили проект переліку об’єктів доріг комунальної власності, будівництво, реконструкція, капітального і поточного ремонту та утримання яких планується у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

На це, за словами Кокотайла, передбачено 19,05 млн грн.

Крім того, члени комісії затвердили проект перелік проектно-вишукувальних робіт на автомобільних дорогах загального користування та комунальної власності, які будуть проводитись у 2017 році за рахунок коштів резервного фонду дорожньої інфраструктури і проект переліку об’єктів автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, будівництво, реконструкція, ремонти та утримання яких планується проводити за рахунок коштів обласного бюджету та об’єктів будівництва, фінансування яких з державного бюджету проводиться за рахунок коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг та співфінансування яких буде проводитись за рахунок коштів обласного бюджету.

comments powered by HyperComments