Дорогу від Винник до Золочева відремонтують до липня

Олег Довганик  |  Понеділок, 10 квітня 2017, 19:18
Міністр інфраструктури оглянув ремонтні роботи на Львівщині
Дорогу від Винник до Золочева відремонтують до липня

Сьогодні, 10 квітня, під час робочої поїздки на Львівщину міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянув ремонт дороги "Львів-Тернопіль", на відтинку від Винник до Золочева.

Загалом на трасі Львів-Тернопіль відремонтують 59,6 кілометрів шляху. Зараз укладено уже 22 кілометри, й фінансується ремонт за рахунок кредитних коштів. Потреба коштів становить 511,1 млн.грн.

«Далі будемо працювати спільно з єврокомісією та урядом Республіки Польща для того, щоб отримати додаткове фінансування і мати повноцінний автобан європейського зразка, який проходитиме і тут, у цьому місці» – зазначив під час огляду дороги міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Ми очікуємо інвестувати більше, ніж 2 мільярдів гривень у дорожні господарства Львівщини з різних джерел» - підкреслив заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Раніше ми повідомляли про те, що у Львівському облавтодорі проводять обшуки.

Львівщина очікує 935 млн грн «митних платежів».

У області продовжено експеримент зі спрямування перевиконання митних платежів на фінансування ремонту і будівництва доріг.

"Прогнозуємо з цього джерела у 2017 році отримати 935 млн грн. Крім того, на цю мету з обласного бюджету спрямують 190 мільйонів гривень. Також із держбюджету, сподіваємося, зможемо додатково залучити фінансовий ресурс – 250 мільйонів гривень. Усього наступного року з різних джерел фінансування плануємо залучити близько 2-ох мільярдів на ремонт доріг", - зауважив Олег Демків.

comments powered by HyperComments