Біля Львова запрацював новий потужний завод (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 10 квітня 2017, 16:01
Біля Львова запрацював найбільший завод в Західній Україні.
Біля Львова запрацював новий потужний завод (ФОТО)

Сьогодні, 10 квітня, відбулось урочисте перерізання стрічки на заводі "Димком" з виробництва димохідних систем із нержавіючої сталі, що неподалік Львова у Сокільниках. 

 "Це найбільше і найсучасніше підприємство з виробництва димовентеляційних каналів на території України, яке працює не лише на ринку нашої держави, але й вироблятиме продукцію для експорту", - сказав під час відкриття заводуголова  ЛОДА Олег Синютка.

Перша черга виробництва забезпечила робочими місцями понад 40 працівників. Це найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем з нержавіючої сталі.

На сьогодні продукція ДИМКОМ – це понад 10 тисяч найменувань одностінних та двостінних (термоізольованих) елементів димоходів виготовлених лише з якісних марок нержавіючої сталі. Оснащення виробництва сучасним європейським обладнанням дало змогу виготовляти елементи димоходів як для побутових потреб з діаметром від 80мм. до 200мм. так і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600мм., а також систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель. Окрім цього, подальший розвиток заводу дозволить запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон матеріалів з яких виготовляють продукцію.

 

comments powered by HyperComments