Цьогоріч абітурієнти зможуть подати документи у львівський ІТ-університет

П'ятниця, 7 квітня 2017, 17:24
З вересня розпочнеться навчання у першому та поки єдиному виші України, який спеціалізується лише на ІТ.
Цьогоріч абітурієнти зможуть подати документи у львівський ІТ-університет

Наприкінці 2016 року “Комп’ютерна Академія ШАГ” офіційно представила себе як ІТ-університет, відтак уже з нового навчального року тут зможуть вчитися студенти. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Керівництво вишу обіцяє фахову підготовку із різних напрямків ІТ на кшталт розробки ПЗ, веб-дизайну, кібезпезпеки, штучного інтелекту тощо. Викладачами університету будуть працівники відомих компаній:  EPAM, SoftServe, Global Logic. Навчальні програми базуватимуться на аналогах із Масачусетського технологічного, Стенфордського та Університету Джонса Гопкінса.

Як зазначив проректор ВНЗ Дмитро Пелешко, заклад готуватиме працівників, які би задовольняли потреби ринку ІТ, який стрімко розвивається в Україні та на Львівщині, зокрема. 

Для вступу в університет, старшокласники повинні скласти ЗНО з української мови та літератури, математики, а також фізики або іноземної мови (останні два — на вибір). 

Подавати заявки на магістратуру вишу можуть випускники бакалаврату інших ВНЗ. Бакалаври при вступі складатимуть екзамени з англійської та зі спеціалізації. По завершенню навчання у ІТ-університеті можна буде пройти сертифікацію та отримати підтвердження від компаній Microsoft, Cisco, Autodesk, Oracle, Google. 

Більше про інновації та розвиток Львівщини читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments