Львів`янин виграв 125 тис.грн. від насіння «Сан Саныч» (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 4 квітня 2017, 17:12
Тарас Олійник став щасливим володарем головного призу.
Львів`янин виграв 125 тис.грн. від насіння  «Сан Саныч» (ФОТО)

Головний приз в акції «Дача на удачу, гроші на додачу, гаджети на здачу» від насіння «Сан Саныч» знайшов свого власника. Сертифікат номіналом 125 000 грн на купівлю дачної ділянки виграв львів`янин Тарас Олійник.

«Моя родина часто купує насіння «Сан Саныч», особливо дружина з дітками любять полузати. І от одного вечора відкриваємо пачку й знаходимо виграшну фішку. Спочатку навіть і не повірили у все це, я все думав, що то кум мене розігрує, навіть телефонував йому перепитував. За кілька днів ми вирішили таки передзвонити на гарячу лінію й уточнити що й до чого», - згадує нещодавні події щасливий переможець пан Тарас. 

Тепер сім`я Олійників втілить у реальність свою давню мрію: заміський будинок, де всі разом вони будуть проводити разом час й звісно лузати своє улюблене насіння, адже тепер, зі слів пана Тараса, він братиме участь у кожній акції від «Сан Саныча», бо на власному досвіді переконався, що виграш цілком реальний.

Привітали із виграшем щасливця й представники ТМ «Cан Саныч»:

«Хочу привітати від бренду «Cан Саныч» й від себе особисто переможця із виграшем дачі. Ось що насправді означає вислів «впіймати удачу за хвіст». Я дуже радий з того, що головний приз отримав наш земляк з міста Львова. Додам, що це вперше за історію бренду «Cан Саныч» розігрує суперприз такого великого масштабу. Раніше це були призи на купівлю різноманітної техніки номіналами у 20 000 грн., 10000 грн. та 5000 грн. Безумовно насіння «Cан Саныч» й надалі тішитиме нас цікавими акціями та смачними новинками. Ну і звісно ми залюбки приїдемо на новосілля до переможця та відсвяткуємо таку хорошу подію», -  розповів  представник бренду Олександр Зарембіцький.

Додамо, що раніше у акціях переможцями ставали мешканці Івано-Франківська, Харкова, Запоріжжя та Полтави. 

comments powered by HyperComments