У львівській Ратуші пройде урочисте дійство із національним прапором

Неділя, 2 квітня 2017, 16:36
Депутати відзначать річницю підняття синьо-жовтого прапора на мерією.
У львівській Ратуші пройде урочисте дійство із національним прапором

3 квітня о 12:30 год., засідання Львівської міськради буде незвично урочистим: депутати та громада Львова зберуться заради відзначення 27-ої річниці підняття національного прапора над Ратушею. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Львівські ліцеїсти принесуть на засідання історичний стяг 1990 року,  який по завершенню урочистої частини підіймуть на міську вежу. Прапор підняли над Львовом саме третього квітня.

Учасники дійства помоляться разом із міським капеланом та виконають Державний Гімн у супроводі хору “Гомін” та духового оркестру музшколи №5 “Львівські фанфари”.

Організатори зазначають, що національний прапор слугував світочем для українців, виховував у них патріотизм та віру в незалежність, навіть у найтемніші історичні часи. Тож, коли сплетіння синього і жовтого кольорів замайоріло над Ратушею 1990 року, це стало важливою подією для багатьох львів’ян.

У рамках відзначень річниці, на Личаківському цвинтарі відбудеться покладання квітів до могили першого мера Львова Богдана Котика.

Насамкінець, пройде церемонія підняття національного прапора над міськрадою, за участі львівських школярів.

comments powered by HyperComments