Синютка розкритикував роботу Львівської міськради у сфері транспорту

Олег Довганик  |  П'ятниця, 31 березня 2017, 18:57
Голова ОДА заявив про спробу перерозподілу транспортного ринку на території міста Львова
Синютка розкритикував роботу Львівської міськради у сфері транспорту

Сьогодні у місті Львові склалась дуже складна ситуація із перевезеннями у громадському транспорті, оскільки на маршрути міста виходить на порядок менше автобусів, аніж це передбачено.

Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

З його слів, досі кінцевою залишається невирішеною ситуація із кінцевими зупинками маршруток, які прибувають із території області.

«Також містом досі не забезпечено проведення відповідних конкурсів на забезпечення пасажирських перевезень у місті Львові, а тому існує проблема із заключенням договорів із перевізниками. Йде дуже велика кількість судових спорів через це питання», - сказав Синютка.

Він також додав, що «існує спроба перерозподілу транспортного ринку на території міста Львова».

«Я переконаний, що міська рада Львова дасть собі раду і забезпечить комфорт тих мешканців, які проживають або є гостями міста Лева», - сказав Синютка.

Нагадаємо, Львівська міська рада сьогодні у терміновому порядку продовжила дію тимчасових договорів із перевізниками до 30 червня цього року.

За словами директора юридичного департаменту міської ради Гелени Пайонкевич, договори уже розроблені та видрукувані до підпису. Перевізники до кінця дня їх підпишуть.

Як зазначила посадовець, міське управління транспорту оголосило конкурс на визначення перевізників для здійснення автомобільних перевезень на маршрутах загального користування, проте документи оскаржували в судах.

Раніше ми писали про те, що суд заборонив проводити конкурс на визначення перевізників для міста Львова, а також про те, як Львівська міська рада у ручному режимі хотіла визначити перевізників для міста Львова й не допустила учасника із міста Рівне.

comments powered by HyperComments