Для Львівщини придбали три нових пересувних вагових комплекси

П'ятниця, 31 березня 2017, 15:32
Техніка від місцевого виробника дозволить контролювати вагові норми на автодорогах.
Для Львівщини придбали три нових пересувних вагових комплекси

Днями у Львівській області здійснили закупівлю трьох пересувних мобільних комлексів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За даними управління Укртрансбезпеки, на Львівщині з початку року було виявлено 82 порушення  габаритно-вагового контролю та нараховано штрафних санкцій на 9 776 євро.

Як розповів заступник міністра інфраструктури Юрій Лавринюк, по Україні оголошено тендер на закупівлю 78 таких комплексів, які дозволять контролювати вагові норми на автомобільних шляхах, що особливо актуально у розрізі будівництва та ремонту автодоріг, на які виділили більше мільярда гривень.

Чиновник додав, що після закупівлі усіх комплексів, відбудеться перерозподіл по областях і на Львівщину виділять 5 устаткувань.

Директор департаменту дорожнього господарства транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло, зауважив, що станом на нині у Львівській області функціонує чотири комплекси, що є найкращим показником серед інших областей.

“Усі комплекси – це є наш місцевий виробник,який займається своєю профільною діяльність – виготовленням вагових комплексів різних типів : для митниці, аграріїв, дорожнього зважування”, - додав Роман Кокотайло.

Як повідомлялося раніше, мобільні комплекси будуть постійно змінювати дислокацію. Пріоритетними стануть дороги державного значення: Київ-Чоп, Львів-Рава-Руська, Львів-Тернопіль, Львів-Радехів-Луцьк та інші.

comments powered by HyperComments