Пільговиків Львівщини возитимуть безкоштовно до 1 липня, - Синютка

Олег Довганик  |  П'ятниця, 31 березня 2017, 11:48
Влада Львівської області домовилась із перевізниками області щодо врегулювання питання із перевезення пільговиків області
Пільговиків Львівщини возитимуть безкоштовно до 1 липня, - Синютка

Перевізники Львівської області перевозитимуть усі пільгові категорії населення області до 1 липня цього року без обмежень.

Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

З його слів, у результаті домовленості із перевізниками прийнято рішення продовжити процес перевезення пільговиків ще один квартал.

Далі, за словами голови ОДА, буде прийнято рішення про монетизацію пільг та виділення коштів на компенсації перевізникам із обласного бюджету.

Голова ОДА також подякував перевізникам Львівщини, які "уже вкотре пішли на зустріч мешканцям Львівщини й погодились продовжити можливість пільгового проїзду ще на один квартал - до 1 липня 2017 року".

"Сьогодні ми маємо усі підстави говорити про те, що станом на 1 липня ми або впровадимо монетизацію пільг на території Львівщини, або ми будемо змушені перейти на обмеження перевезення певних пільгових категорій населення", - сказав Олег Синютка.

Він також додав, що усі райони області передбачили компенсації перевізникам за перевезення пільговиків у місцевих бюджет.

"Орієнтовно 21 квітня на сесії Львівської обласної ради ми винесемо на розгляд депутатського корпусу можливість передбачити компенсації за пільгові перевезення і я сподіваюсь на підтримку депутатського корпусу", - додав Олег Синютка.

Повну версію брифінгу можна переглянути у нашому відео:

Нагадаємо, перевізники області погрожували припинити пільгове перевезення із 2 квітня цього року.

Зараз є 26 пільгових категорій, які мають право на безкоштовний проїзд.

comments powered by HyperComments