Із 1 квітня на Сихів поїде ще один трамвай

П'ятниця, 31 березня 2017, 10:18
Нову кінцеву зупинку отримає “двійка”.
Із 1 квітня на Сихів поїде ще один трамвай

1 квітня у Львові трамвай №2 буде їздити у кінцеву точку до кінотеатру Довженка. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», зміни пов’язані із реконструкцією вулиць Мечникова-Личаківська.

Відтак, оновлений із 1 квітня маршрут трамваю виглядатиме наступним чином: вул. Коновальця - вул. Мельника - вул. Чупринки - вул. Коперника - вул. Дорошенка - пл. Митна - вул. Франка – Академія Мистецтв – Стадіон «Україна» - вул. Угорська - ринок Шувар - дитяча поліклініка - кінотеатр ім. О. Довженка та у зворотному напрямку.

Водночас, із відкриттям другої частину пр. Червоної Калини, трамвай продовжить свій маршрут від кінотеатру до вул. Вернадського. На такі зміни очікують до Великодня.

Маршрут “двійки” з відкриттям проспекту на Сихові має виглядати так: вул. Коновальця — вул. Мельника - вул. Чупринки - вул. Коперника - вул. Дорошенка - пл. Митна - вул. Франка - Академія Мистецтв - Стадіон Україна - вул. Угорська - ринок Шувар - дитяча поліклініка - кінотеатр Довженка - 4-та поліклініка - вул. Коломийська - вул. Вернадського та у зворотному напрямку.

Пробний виїзд електротранспорту на останнім (продовженим) маршрутом сподіваються наступного вівторка (4 квітня).

Нагадаємо, на вул. Личаківській запланували довготривалий ремонт, у зв’язку з чим рух транспорту пустили в об’їзд, а на прохання студентів запустили декілька автобусів від гуртожитків до центру.

comments powered by HyperComments