На Львівщині перероблятимуть попутний газ із нафтових родовищ

Четвер, 30 березня 2017, 16:24
Відповідними ініціативами зацікавилась “Укрнафта”.
На Львівщині перероблятимуть попутний газ із нафтових родовищ

30 березня відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із представниками ПАТ «Укрнафта» та Бориславської міської ради. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Посадовці обговорили покращення екологічної ситуації Борислава, шляхом впровадження  інвестиційних проектів з утилізації (переробки) попутного газу з нафтових родовищ міста.

Як вважають чиновники, реалізація відповідних проектів дозволить значно покращити екологічну ситуацію в місті та дозволить за нижчими тарифами отримувати теплоенергію.

Окрім ПАТ “Укрнафта”, проект цікавить також чеське ТОВ “Сполгаз”, що дасть можливість Бориславу обрати найвигідніші для громади пропозиції.

Нагадаємо, на Львівщині проведуть широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо нарахування плати за газ та встановлення індивідуальних лічильників для населення.

Раніше “Справжня Варта” розповідала про відвідини керівництвом Львівської області сміттєспалювального заводу в Кракові, який частково забезпечує містян теплом.

comments powered by HyperComments