У квітні на Львівщині очікують небезпечні погодні явища

Четвер, 30 березня 2017, 15:32
Йдеться про грози, зливи, град і шквали вітру.
У квітні на Львівщині очікують небезпечні погодні явища

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, наступний місяць буде вередливим у плані погоди, зокрема очікують низку небезпечних погодних явищ, різке зростання температури, подекуди — заморозки. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Відтак, середня місячна температура повітря на рівнині - 8º тепла, в горах - 6º тепла. Очікувана кількість опадів на рівнині - 50 мм, в Карпатах - 70 мм. Перепади температури: швидке зростання температури та можливі заморозки, які є типовими для цієї пори року, можуть підвищити ризики пожежної небезпеки. 

Абсолютний мінімум температури повітря 11 – 16º морозу, місцями 6 – 9º морозу. Абсолютний максимум температури повітря 30 – 31º тепла на рівнині, в горах – 28º тепла.

За даними Авіаційної метеорологічної станції цивільної (АМСЦ Львів), упродовж останнього десятиліття середня температура за цей місяць була в межах 7,7° - 10,8° із позначкою плюс, при цьому, середні показники опадів коливались від 24,6 мм до 94,1 мм.

comments powered by HyperComments