До кінця дня Львів обіцяють повністю очистити від сміття

Четвер, 30 березня 2017, 13:21
Залишилось вивезти сміття із шести майданчиків.
До кінця дня Львів обіцяють повністю очистити від сміття

30 березня, станом на ранок у Львові було зафіксовано 6 переповнених контейнерних майданчиків ТПВ, з яких обіцяють вивезти сміття до кінця доби. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук, відповідна робота покладена на ЛКП “Львівспецкомунтранс”. 

Посадовець назвав цього перевізника “аутсайдером” із прибирання львівського сміття, оскільки він не зміг ефективно організувати свою роботу.

Керівництво Львівської ОДА висловлює надію, що у Львові нарешті візьмуться за розум і виконуватимуть свої обов’язки із вивезення ТПВ.

Окрім цього, львів’ян закликають повідомляти про майданчики, у яких знову назбирається критична маса відходів, на гарячу лінію Львівської області — 112.

Зауважимо, що облдержадміністрація вдруге змушена була вирішувати питання із критичним перенакопиченням  твердих побутових відходів на 599 контейнерних майданчиках Львова.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка назвав саботажем ставлення до сміття у Львові.

comments powered by HyperComments