Зі школярами Левандівки проведуть виховну бесіду

Четвер, 30 березня 2017, 12:54
Духовенство, військові, правоохоронці та психологи поговорять з дітьми, аби попередити бійки та інші жорстокі ситуації.
Зі школярами Левандівки проведуть виховну бесіду

30 березня о 12 годині у ряді навчальних закладів Львова заплановано провести виховні бесіди зі школярами, щоб запобігти жорстокому поводженню в підлітковому середовищі. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Відтак, зустрічі із духовенством, учасниками АТО, поліцейськими та психологами організують у школах №65, 67 та НВК “Гроно”.

Заходи є реакцією суспільства на події 27 березня, які трапились біля гуртожитку Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту (вул. Блажкевич, 10).

За інформацією місцевих мешканців-очевидців, між учнівською молоддю сталася масова сутичка, на фінансовому підґрунті.

У мережі виклали відео з місця події. Львів’яни обурюються тим, що “90-і повертаються”, адже старшокласники та старшокласниці Левандівки вирішили налагодити “податкову систему” на районі і збирати “данину” із молодших школярів. Очевидно, що учні вирішили не піддаватися “шайці”, внаслідок чого виникло заворушення. Відеодоказ можна переглянути за посиланням. Обережно, нецензурна лексик!

Також побутує інформація, що такі сутички (з кастетами, ножами та собакою) почалися з 25 березня (суботи).

У коментарях мешканці Левандівки підтверджують наявність криміногенної обстановки серед молоді мікрорайону. Один із користувачів зазначає, що часто неналежним чином ведуть себе учні місцевого ПТУ - “понапиваються, хамлять старшим, залишають після себе сміття, чіпляються до дівчат і багато чого іншого”. З огляду на це, люди вважають за необхідне, проводити бесіди не лише в школах, але й у інших навчальних закладах, зокрема, профтехучилищах.

comments powered by HyperComments