Дорожників Львівщини навчали передових технологій ремонту

Четвер, 30 березня 2017, 10:36
До заходу долучились комунальники, проектні та навчальні організації.
Дорожників Львівщини навчали передових технологій ремонту

Днями, з ініціативи Служби автодоріг Львівської області було проведено семінар «Сучасні матеріали та технології для ремонту автомобільних доріг», у ході якого фахівців ознайомили із найновішими методиками проведення ремонтів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Окрім організацій, які здійснюють ремонтні роботи та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування, учасниками навчань стали організації, що спеціалізують на створенні тематичних проектів, здійснюють контроль автодоріг та готують фахівців.

Під час семінару учасники дискутували на тему основних видів дорожніх та будівельних технологій з використанням бітумних емульсій, застосування модифікуючих добавок при виробництві асфальтобетонів, науково-технічного супроводу та контролю якості, обговорили навчальні програми для дорожників.

Слід додати, що за минулий рік Служба автомобільних доріг Львівщини відремонтувала більше 500 км автомобільних доріг загального користування з асфальтобетонним покриттям, що на нині вважається рекордом для області.

comments powered by HyperComments