“Світоч” виготовлятиме більше вафель на Львівщині (ВІДЕО)

Євгенія Пласконь, Олег Довганик  |  Середа, 29 березня 2017, 15:46
Кондитерська фабрика отримала сучасне обладнання
“Світоч” виготовлятиме більше вафель на Львівщині (ВІДЕО)

Нещодавно кондитерська фабрика “Світоч” отримала техніку для виробництва вафель відомого європейського виробника. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Така технологічна лінія — уже третя, яку виготовляють для “Світоча” на замовлення компанії   Nestle в Україні. Вартість інновації — 150 мільйонів гривень.

Очільник Львівщини Олег Синютка подякував директору Nestlé в Україні Ансгару Борнеману за можливість поширювати якісний продукт із Львівщини на світові ринки (Європи, Бразилії, Індії) та нагородив його Почесною грамотою облдержадміністрації.

Щойно відкрита “розумна лінія” максимально автоматизована, передбачає зворотній зв’язок між тістомісильною машиною та піччю, має контроль якості вафель та начинки.

За одну зміну нова техніка дозволяє виготовити до 6 тонн продукції, відповідно, за рік — більше 4000 тонн.

Нагадаємо, що ПАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч” починає свою історію 1882 року та вважається однією з найстаріших та провідних українських виробників у галузі. 1998 року фабрика стала частиною швейцарської корпорації світового рівня “Nestlé” і показує найкращі показники розвитку. 

2000-го року на львівському підприємстві встановили потужну виробничу лінію замість старого обладнання 1960-х років. Другу лінію запустили 2012 року, у березні 2017-го фабрика отримала третю лінію із виробництва вафель.

comments powered by HyperComments