Перевізники, які не вивозять сміття зі Львова, матимуть справу з поліцією

Понеділок, 27 березня 2017, 17:41
Відповідне доручення дав голова Львівської ОДА Олег Синютка.
Перевізники, які не вивозять сміття зі Львова, матимуть справу з поліцією

Станом на 27 березня, у Львові очистили 504 сміттєвих майданчика (84%), але переповненими залишаються ще 95, які знаходяться у компетенції окремих перевізників. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як зазначив директор  департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук, не всі команії-перевізники відповідально поставились до своїх обов’язків.

“Якщо «Санком» та «Спецавтотранс» відповідально підійшли до вивезення сміття, повністю очистивши свої контейнерні майданчики від твердих побутових відходів, то ситуація із ТзОВ «Грінера Україна» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» цілком протилежна. У результаті маємо 55 і 40 переповнених майданчиків відповідно”, - повідомив Назарій Романчук.

За словами посадовців, усі підприємства отримали рівні умови для ефективного і своєчасного очищення сміттєвих майданчиків. Саме тому, у ЛОДА називають пасивність ТЗоВ «Грінера України» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» саботажем.

Нагадаємо, що за вивезення сміття зі Львова взялась Львівська ОДА. Станом на 21 березня у місті було 599 переповнених сміттєвих майданчиків.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про висловлювання Олега Синютки стосовно саботажу компаній-перевізників ТПВ.

comments powered by HyperComments