За поганий стан доріг на Львівщині відповідатимуть перед законом 20 посадовців

Неділя, 26 березня 2017, 12:29
Із початку року неналежне утримання доріг призвело до дев’яти ДТП.
За поганий стан доріг на Львівщині відповідатимуть перед законом 20 посадовців

Впродовж березня поліцейські Львівщини оглянули автодороги та вулиці області, за результатами яких до відповідальних посадовців скерували приписи та вимоги. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Відтак, правоохоронці обстежили більше 500 кілометрів доріг державного значення, а також 700 кілометрів вулиць у містах області.

За результатами обстеження, власникам вулично-дорожньої мережі видали 128 приписів і вимог, згідно з якими їх зобов’язали усунути виявлені недоліки на своїх ділянках.

Ще двадцятьох посадовців дорожніх та комунальних організацій притягнули до адміністративної відповідальності.

Неналежна якість вулиць та доріг на Львівщині призвела до дев’яти автопригод. З цього приводу поліцейські склали адміністративні протоколи на відповідальних осіб, відповідно до ч.4 ст. 149 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Усі матеріали скерували до суду.

Нагадаємо, за результатами обстеження доріг у Львові, правоохоронці змусили голову райадміністрації залатати ями. Також було встановлено, що у Шевченківському районі Львова найбільше вибоїн, які спричиняють ДТП.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про жахаючу статистику по вибоїнах на дорогах Львівщини.

comments powered by HyperComments