Підлеглі Садового встановлюють прізвища учнів, які пікетували мерію під час навчання

Понеділок, 27 березня 2017, 08:05
За неформальною вказівкою освітян Львова, керівництво окремих шкіл міста прозвітувало про відсутність школярів через пікет сесії міськради
Підлеглі Садового встановлюють прізвища учнів, які пікетували мерію під час навчання

Управління освіти Львівської міської ради перевіряє, чому старшокласники окремих шкіл міста Львова не були присутніми в минулий четвер на навчанні.

Про це "Справжній варті" стало відомо із власних джерел.

Як інформує джерело, із управління освіти міста ще в четверг надійшла вказівка негайно перевірити відсутність школярів на уроках 23 березня. А саме, із 10:00 до 12:30. Такі факти були зафіксовані у низці шкіл міста Львова, зокрема у школах №№5, 18, 54, 67, 68, 74, 77, 98 та інших.

Джерело наголошує, що таким чином чиновники міста Львова за допомогою керівництва шкіл хочуть з’ясувати, хто саме брав участь у пікетах, які відбувались у центрі біля Львівської міської ради. А паралельно - дати учням зрозуміти, що наступного разу за пікетування мерії їх буде жорстоко покарано. Також зазначається, що до окремих шкіл навіть приходили  представники правоохоронних органів.

Водночас у прес-службі Львівської міськради, посилаючись на управління освіти, "Варту" повідомили, що таких фактів у них немає.

«В управлінні освіти немає такої інформації. Факти про такі перевірки нам невідомі», - повідомили у прес-службі ЛМР.  

 

comments powered by HyperComments