На Львівщині обчистили медичну амбулаторію

П'ятниця, 24 березня 2017, 16:21
Зловмисників затримали правоохоронці разом із викраденими речами.
На Львівщині обчистили медичну амбулаторію

Днями, у Пустомитівське відділення поліції звернувся місцевий лікар із амбулаторії загальної практики сімейної медицини із заявою про крадіжку. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

За словами заявника, вночі зловмисники прокралися у приміщення та винесли низку речей, зокрема, ноутбук, медичне обладнання і деякі речі працівників на загальну суму 40 000 гривень.

Втім, правоохоронцям вдалося спіймати крадіїв ще до повідомлення лікаря. Працівники карного розшуку, по дорозі на роботу, помітили чоловіків на узбіччі, які тримали підозріло великі пакунки і дивно поводились.

Коли поліцейські вирішили поговорити з невідомими, ті нервували і не змогли розповісти про вміст пакунків, які нібито знайшли в кущах. Оскільки особи документів не мали, їх забрали у відділок, де згодом і виявилось, що саме вони обікрали амбулаторію.

Зловмисниками виявились двоє львів’ян середнього віку, які при собі мали викрадені речі. Чоловіків затримали згідно з ст. 208 КПК України.

За фактом крадіжки (ч.3 ст.185 ККУ) відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

comments powered by HyperComments