Активісти запустили цикл ознайомлення львів’ян з АСОП

П'ятниця, 24 березня 2017, 12:01
Перевіряють і навчають прогресивну частину Львова щодо електронного квитка.
Активісти запустили цикл ознайомлення львів’ян з АСОП

Нещодавно, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся захід від ГО “За якісний транспорт”, у ході якого активісти ознайомлювали голів студентського самоврядування із Автоматизованою системою оплати проїзду (АСОП). Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Захід став першим у циклі навчань львів’ян про АСОП та має на меті перевірити обізнаність містян із транспортною сферою Львова, зокрема, системою електронного квитка.

За словами керівника громадської організації Святослава Товстиги, під час зустрічі студентам розповіли про основні засади впровадження е-квитка та провели опитуваня, за результатами якого стало зрозуміло, що молодь не надто багато знає про транспорт (30 — 40% відповідей були правильними).

Ініціатори заходів сподіваються провести низку таких зустрічей-навчань для студентів та директорів шкіл із перспективою подальшої співпраці. Цьогоріч планують залучити до навчання абітурієнтів.

Як вважає керівник відділу АСОП ЛКП “Львівавтодор” Сергій Журбенко, від таких зустрічей виграють не лише львів’яни, для яких проводять навчання, але й комунальники, адже це допомагає працювати над поінформованістю населення, визначити моменти, які незрозумілі мешканцям Львова у системі безготівкової оплати проїзду.

comments powered by HyperComments