Міжнародні військові навчання “Репід Трайдент — 2017” пройдуть на Львівщині

Четвер, 23 березня 2017, 14:17
Базою для заходів стане Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Міжнародні військові навчання “Репід Трайдент — 2017” пройдуть на Львівщині

Днями, відбулось обговорення серед військовослужбовців із різних країн щодо планування  міжнародних навчань «Репід Трайдент — 2017». Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Цьогоріч навчання проходитимуть 8 — 23 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Захід передбачає підготовку військовослужбовців із 14 країн світу, відповідно до сучасних бойових потреб. Зокрема, заплановані відпрацювання модерних методів ведення боїв та розгортання спеціальної багаторівневої системи управління бойовими підрозділами, яку впровадять уперше.

Довідка:
Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного призначений для забезпечення проведення тактичних, тактико-спеціальних, практичних занять на польовій навчально-матеріальній базі, підготовки військових підрозділів ЗСУ до дій у складі миротворчих місій (сил), інших військових формувань, фахівців правоохоронних органів, миротворчого персоналу та національних контингентів України, іноземних держав та міжнародних організацій до виконання завдань, пов’язаних з їх участю у боротьбі з тероризмом та у операціях з підтримання миру.

comments powered by HyperComments