Депутати ЛМР пропонують націоналізувати російські банки

Четвер, 23 березня 2017, 10:43
Посадовці хочуть припинити роботу установ, із переходом їх у власність України.
Депутати ЛМР пропонують націоналізувати російські банки

23 березня, у мережі з’явилося депутатське звернення народних обранців Львова, які пропонують заблокувати і націоналізувати російські банки. Про це інформує “Львівський портал”.

Відповідно до документу, депутати не вважають доцільним рішення Нацбанку продати фінустанови і називають це роботою на користь агресора:

“Керівництво регулятора продовжує працювати на захист інтересів російських банків та збереження на території нашої держави бізнесу агресора…Львівська міська рада переконана, що боротися з агресором-варваром, який вдався до прямої експропріації, слід його ж методами – націоналізацією компаній на користь України”, – йдеться у зверненні.

У зверненні, депутати також вимагають, щоб Президент України скликав РНБО, щоб розглянути питання “про блокування роботи російських банків – як державних, так і приватних – з подальшим їхнім переходом у власність Української держави”.

Також міські обранці заявляють, що у разі продажу російських банків будь-яким інвесторам усіма законними методами будуть добиватися блокування їхньої роботи.

comments powered by HyperComments