Плавці Львівщини привезли “золото” з чемпіонату України

Середа, 22 березня 2017, 18:43
Троє юних спортсменів здобули низку нагород.
Плавці Львівщини привезли “золото” з чемпіонату України

Нещодавно у м. Дніпро закінчився юнацький чемпіонат України з плавання, який відкрив новини спортивний плавальний сезон. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

12 юних плавців зі Львова та Червонограда, у складі збірної Львівщини показали один із найкращих результатів серед 350 спортсменів вищого ґатунку з різних куточків України та вибороли Кубок за І місце у 2 групі областей (тренер-представник Тетяна Ромашко).

Особливі здобутки показали плавці-юніори Львівщини:

  • Маркіян Стадницький (14 років) — виборов чотири “золота”: 400 м комплексне плавання, 200 м на спині, 200 м батерфляєм, 200 м комплексне плавання (Львів, спортивний клуб «Водолій», тренери Михайло Стадницький, Марія Клуннікова). 
  • Марія Гродня (12 років) здобула одне “срібло” ( 400 м комплексне плавання) та дві “бронзи” (200 м батерфляєм, 400 м вільний стиль (Львів, аквапарк «Пляж», тренер Шиманський Андрій, Копетчак Андрій). 
  • Георгій Лукашев (13 років) виборов “срібло” для Львівщини у категорії 400 м комплексне плавання (Львів, аквапарк «Пляж», тренер Шиманський Андрій, Копетчак Андрій).
comments powered by HyperComments