Сотні діток Львова і області подарують дитяче інтерактивне свято

Олег Довганик  |  Середа, 22 березня 2017, 13:19
На дитяче анімоване свято запросили учнів Винниківської загально-освітньої санаторної школи-інтернату, діток учасників АТО Львова та Яворівського району
Сотні діток Львова і області подарують дитяче інтерактивне свято

6 квітня напередодні одного з найвеличніших весняних свят, дітки Львова і області отримають можливість відвідати цікавий інтерактивний захід у готелі Ramada Lviv. Запалити весну в щирих дитячих душах, подарувати їм часточку світлої надії в добро і щастя, яскраві спогади і позитивні емоції – саме таку мету поставили перед собою організатори соціальної акції – готельєри і команда аніматорів «Веселої країни».

На дитяче анімоване свято запросили учнів Винниківської загально-освітньої санаторної школи-інтернату, діток учасників АТО Львова та Яворівського району та вихованців дитячого будинку «Добре серце». Усього назбиралося понад 100  діточок.
 
Пірати, клоуни і чарівна принцеса підготували для дітей цікаву інтерактивну програму  з веселими забавами, дитячим парашутом, руханками, тунелем, кульками, естафетними змаганнями, танцями, вікторинами та інтелектуальними дитячими іграми. Завдяки аква-гриму  дітки перетворяться на казкових персонажів, супергероїв, героїв мультиків та їхніх улюблених тваринок – стануть частинкою чарівного, казкового світу. Також будуть веселі забави з великими бульбашками і смачне частування від готелю та солодкі подарунки зі собою.
 
Засновник колективу «Весела країна» Володимир Кривішин зауважив: «Наш колектив аніматорів прагне дарувати дітям позитивні емоції через творення різних святкових подій. Власне це і наштовхнуло нас до проведення з готелем Ramada Lviv спільного масштабного дитячого заходу, на якому дітки отримали б позитивні враження, усмішки. Одне слово, певну часточку щастя. Усім без винятку дітям неодмінно потрібні гарні емоції, позитивні відчуття і рухливі ігри з однолітками. Тож цим заходом ми прагнемо компенсувати бодай частину їхніх прагнень, одне з яких – почуватися щасливими. Ми хочемо подарувати їм незабутнє свято, зігрівши своєю увагою, прихильністю і любов’ю».
 
У програмі свята:
1) Масштабна конкурсно-ігрова програма;
2) Бульбашкова забава;
3) Аква-грим.
 
Початок о 16-00, м. Львів, вул. Городоцька, 300 (перехрестя вулиці Городоцької та Кільцевої дороги)

comments powered by HyperComments