На львівські каналізації у 2017 році передбачено 53 мільйони гривень

Середа, 22 березня 2017, 11:47
Уже виготовлено ПКД для каналізування вул. Старознесенської (від Балкової до Богданівської), ж/м Білогорща, Болбочана-Тернова, в районі вулиць Ю. Яновського, Прилбицької, М. Бажана.
На львівські каналізації у 2017 році передбачено 53 мільйони гривень

Цьогоріч у Львові продовжать роботи, покликані модернізувати каналізаційне господарство міста, відповідно до продовженої Комплексної програми (№ 1742 від 20.09.2012) до 2020 року. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Програма, серед іншого, має технічну складову, якою передбачено каналізування районів, де немає каналізації, на загальну суму 206 мільйонів гривень. Цьогоріч на такі заходи у Львові виділено 53 мільйони гривень.

За ці кошти продовжать минулорічні роботи з каналізування району вулиць Рясненської, Брюховецької, Полковника П. Болбочана, вул. Станційної – Зимновідської, Ярова-Запольська, Січова, Полуднева.

Також збираються розпочати відповідні роботи на вул. Тракт Глинянський (Кошова , Козацька, Табірна), вул. Старознесенської (від вул. Богданівської до вул. Балкової), вулиць Подолинського – Тарасівська, вул. Яловець – Букова, вул. Лучкая – Світла, каналізування смт. Рудно. 

Цьогоріч виготовлять проектно-кошторисну документацію для каналізування мікрорайону вул. Дорога Кривчицька - вул. Міжгірна та району «Стара Левандівка» (вул. На Чвертях - Є. Олесницького, Загородня, Пропелерна, Моторна, Д. Чижевського, Г. Чечета, М. Каганця, Л. Мацієвича).

comments powered by HyperComments