Кіберполіцейські Львова затримали групу скімеристів

Середа, 22 березня 2017, 10:54
Зловмисники незаконним шляхом отримували дані банківських карт і потім знімали з них кошти.
Кіберполіцейські Львова затримали групу скімеристів

Днями, кіберполіцейські Львівщини затримали зловмисників, які встановлювали скімінгове обладнання на банкомати та грабували громадян. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Двох зловмисників-скімерів зловили у ході злочину: двоє киян намагалися зняти з терміналу приховану відеокамеру та скімінгову накладку.

Завдяки слідству, вдалося задокументувати ще низку протиправних дій кіберзловмисників, а також вилучити скімінгове обладнання, техніку та спецінструменти злочинців.

Як встановили правоохоронці, зловмисники діяли по всій Україні у банкоматах відомого банку, зокрема, низку крадіїв затримали на Київщині.

Загальна сума заподіяних збитків визначається. Затриманих “скімеристів” помістили в ІТТ Пустомитівського відділення поліції та повідомили їм про підозру в скоєнні злочину (за ч.2 ст.361 ККУ).

Галицький райсуд Львова обрав запобіжну міру для порушників - “тримання під вартою” впродовж 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 128 тисяч гривень по кожному.

comments powered by HyperComments