У Львівській облраді "послали" Тимошенко

Олег Довганик  |  Вівторок, 21 березня 2017, 17:30
Депутати не прийняли звернення до керівництва держави щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі
У Львівській облраді "послали" Тимошенко

Депутати Львівської обласної ради не прийняли звернення до президента України, голови ВРУ та прем"єр-міністра щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі. 

За таке рішення проголосувало 40 депутатів обласної ради. 

Ініціатором звернення був голова фракції "Батьківщини" Юрій Гудима. 

У проекті звернення зазначалось, що депутати Львівської обласної ради просять вжити усіх необхідних заходів для недопущення скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, а також недопустити створення механізмів, що дозволятимуть торгувати землею у обіхд мораторію, зокрема за допомогою ухвалення закону про обіг сільськогосподарських земель, яким пропонується де-факто торгувати вже з 1 липня 2017 року. 

Також проектом передбачалось, що депутати просили б продовжити на 10 років мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні, розробити практичні механізми стимулювання і розвитку фермерського господарства, малого і середнього бізнесу в аграрній сфері.

Додамо, що керівник фракції "Батьківщина" Юрій Гудима запропонував повернутись до розгляду цього питання, проте голосів для цього не знайшлось. 

comments powered by HyperComments