Львівщина на 100% забезпечила можливість отримання паспортів нового зразка

Понеділок, 20 березня 2017, 15:19
Отримати український паспорт у формі ID-картки можна у всіх міграційних підрозділах області.
Львівщина на 100% забезпечила можливість отримання паспортів нового зразка

Днями у Турківському районі, останньому зі всіх підрозділів Львівщини запрацювало обладнання для виготовлення паспортів нового зразка. Відтак, за даними ГУ  Державної міграційної служби у Львівській області, відповідну послугу надають усі 29 територіальних установ. Про це інформує “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Львівська область, однією з перших в Україні, стовідсотково забезпечила можливість мешканцями області отримати нові зразки українського та закордонного паспортів.

За словами т.в.о. керівника ГУ ДМС України у Львівській області Ігоря Дашавця, попит на цю послугу справді великий: отримати ID-картку хочуть не лише ті громадяни, які отримують паспорт вперше, але й ті, хто змінив прізвище, має провести вклейку фото із досягненням 25-ти або 45-ти річного віку.

Як зазначив Ігор Дашавець, тепер людям не доведеться долати десятки кілометрів, щоб виготовити документ, вони зможуть робити це неподалік від дому.

Слід зазначити, що обов’язково за місцем реєстрації  ID-картку виготовляють лише вперше, у подальшому це можна зробити у будь-якому міграційному підрозділі України.

Адреси територіальних підрозділів Львівщини, де можна отримати послугу, за посиланням.

comments powered by HyperComments