Львів’яни та гості міста показали свої навички у спортивному орієнтуванні

Понеділок, 20 березня 2017, 14:48
Завершився відкритий чемпіонат області.
Львів’яни та гості міста показали свої навички у спортивному орієнтуванні

Днями у Львові добіг до логічного завершення відкритий особистий чемпіонат області зі спортивного орієнтування. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

У змаганнях взяли участь 132 спортсмени — жінки, чоловіки та молодь — із Львівської, Закарпатської та Київської областей.

Між собою змагалось десять команд: ДЮСШ «Юність», ДЮСШ-6, ДЮСШ-9, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, ТКЦ «Княжий», СК «Orient, команди з м. Рава-Руська, м. Новий Розділ, м. Мукачево та збірна Київщини.

Як поінформували в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, чемпіонами на середній дистанції у різних вікових групах стали:  Сергій Бабич, Назар Гладиш, Іван Полянський, Ростислав Різник, Владислав Тимочко, Олена Федорова, Тетяна Фесун, Юлія Мартинів, Катерина Цепурдей, Віка Мазалова.

Кращими на спринтерській дистанції у різних вікових групах стали: Сергій Бабич, Олександр Кецкало, Іван Полянський, Олександр Ткачук, Ярослав Попович, Олена Федорова, Тетяна Фесун, Надія Маланчук, Валерія Смочко, Яна Брунцвик.

Чемпіонат відбувся за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА та обласної федерації спортивного орієнтування.

comments powered by HyperComments