На Львівщині з’явиться своя “силіконова долина”

Субота, 18 березня 2017, 12:06
Поблизу Львова збудують індустріальний парк.
На Львівщині з’явиться своя “силіконова долина”

17 березня відбулось підписання меморандуму між Львівською  ОДА та ТзОВ "Індустріальний парк "Сігма парк Яричів" щодо створення біля Львова "Індустріального парку "Сігма парк Яричів". Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Під документом свої підписи поставили голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та співзасновник компанії Роман Процак.

Початок будівництва індустріального парку на ділянці 34 га, який за словами Олега Синютки, можна назвати “силіконовою долиною” Львівщини, заплановано на квітень 2017-го у с. Старий Яричів Кам’янка-Бузького району Львівської області.

Як зауважив очільник Львівщини, у Старому Яричеві уже є кілька великих підприємств, які спеціалізуються на випічці харчових продуктів та м’ясопереробці, забезпечують своїми товарами не лише український, але й міжнародний ринок.

За словами Романа Процака, на території “Сігма парку Яричів” буде розташовано 10 великих та 30 малих різногалузевих підприємств (харчова, фармацевтична, легка промисловість). Окрім цього, в Індустріальному парку зможуть отримати роботу 6,5 тисяч людей.

comments powered by HyperComments