Харківська група молодих художників представила проект у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 17 березня 2017, 22:03
17 березня VIDSOTOK презентував львів`янам свій проект.
Харківська група молодих художників представила проект у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 17 березня, у приміщенні львівського Музею ідей відбулась презентація мистецького проекту харківських молодих митців "Вік/місто/невідомість". Організатори події - кураторська група VIDSOTOK, яка займається пошуком "нової крові" у сучасному мистецтві. 

До експозиції увійшли абстрактні та буквальні роботи Ольги Федорової, Анни Мананкіної, Микити Філоненка та Ольги Лісовської. 

"Ми займаємось молодим сучасним українським мистецтвом. Наша ідея полягає у тому, аби знаходити молодих митців, у яких малий або й зовсім відсутній виставковий досвід й створювати великі кураторські проекти. Це другий великий досвід у нас: перший був у Харкові. Ми власне приїхали до Львова, аби показати харківських митців й для того, аби знайти львівських і показати їх у Харкові", - розповіла співорганізатор VIDSOTOK`а мистецтвознавець Анастасія Хлестова.

У рамках події завтра (18 березня) о 12 00 відбудеться презентація комп`ютерної гри Микити Філоненка Marginal act (Щось цікаве, площа Ринок, 13) та о 16:00 - artist talk: харківські молоді художники (Дзиґа, вул. Вірменська, 35)

comments powered by HyperComments