Стали відомі дати складання пробного ЗНО-2017

Четвер, 16 березня 2017, 16:22
Також завершується реєстрація на основну сесію тестування.
Стали відомі дати складання пробного ЗНО-2017

16 березня відбулась прес-конференція, у ході якої директор  Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла про останні новини, пов’язані із Зовнішнім Незалежним Оцінюванням. Про це інформує “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Відтак, 17 березня реєстрація на ЗНО-2017 підходить до кінця, а усім, хто подасть документи пізніше, відмовлять у реєстрації.

Також, на сайті Львівського РЦОЯО, в “Особистому кабінеті” вже доступні запрошення-перепустки на пробне тестування із відповідними адресами. Запрошення та документи, які засвідчують особу слід показати на вході перед складанням пробного оцінювання.

Як зазначила Лариса Середняк, пробне ЗНО з української мови та літератури заплановано на 1 квітня, з інших предметів -  історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова — на 8 квітня.

Основна сесія ЗНО-2017 розпочнеться 23 травня, коли відбудеться  тестування з української мови та літератури.

Особливістю цьогорічного оцінювання є те, що  державна підсумкова атестація буде проводитись у форматі ЗНО. 

Також, під час вступної кампанії 2017 року можна буде подати результати тестування як цього, так і минулого року. 

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій, студенти-першокурсники можуть повторно вступати на бюджет на іншу спеціальність, при умові відшкодування до державного або місцевого бюджету коштів, витрачених на їх навчання за рік.

comments powered by HyperComments