Школярів Львівщини на навчання підвозитимуть кілька нових автобусів

Субота, 11 березня 2017, 17:32
Для дітей із сільської місцевості закупили шість “Школяриків”.
Школярів Львівщини на навчання підвозитимуть кілька нових автобусів

Днями автобусний парк освіти Львівщини отримав шість нових автобусів, призначених для розвезення учнів, які мешкають у сільській місцевості, до їхніх навчальних закладів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

У департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації сподіваються, що таким чином дорога до школи для дітей стане більш комфортною та безпечною.

За словами директора департаменту Любомири Мандзій, увесь транспорт — від українського виробника. Кожен автобус має 30 сидінь, з яких 3 — для осіб, які супроводжують школярів та для водія.

Транспортні засоби відповідають вимогам до шкільних автобусів, зокрема, вони мають спеціальні відсіки на сидіннях для дитячих наплічників.

Усього на баланс додалося 6 нових “Школяриків”, з яких 2 відправили на Пустомитівщину, по одному — у Міжинецьку, Новоміську, Ходорівську ОТГ та у Кам’янко-Бузький район.

Закупівлю автобусів здійснили на умовах співфінансування із державного, обласного та місцевого бюджетів на загальну суму 9 мільйонів 489 тисяч 500 гривень.

comments powered by HyperComments