Львів перебуває на порозі “авіабуму”, - Андрій Сидор

П'ятниця, 10 березня 2017, 18:11
У місті створять фонд на підтримку авіаперевізників.
Львів перебуває на порозі “авіабуму”, - Андрій Сидор

10 березня у Львові відбулася прес-конференція щодо запуску фонду на підтримку авіаперевізників. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР. 

Ініціатором такого рішення стали: Львівський Туристичний Альянс, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького та Львівська міська рада. 

У місті сподіваються, що розвиток авіабізнесу дасть Львову можливість розвинути ряд нових індустрій, зокрема, проводити події міжнародного масштабу. З цією метою цьогоріч у Міжнародному аеропорту “Львів” з’являться нові рейси та маршрути.

Як зазначив президент Львівського Туристичного Альянсу Андрій Сидор, Львів в очікуванні приходу нових авіакомпаній, перебуває на порозі «авіабуму»: новостворений Альянс буде збирати та передавати кошти львівському аеропорту та новим авіакомпаніям для розвитку.

За словами львівського ресторатора Юрія Назарука, слід рівнятися на Європу, де авіаквитки є дешевими.

“У кожному місці створюються певні фонди, які фінансуються за рахунок бюджетів Європейського Союзу і ці бюджети розподіляються на зацікавлення авіакомпаній і розвитку напрямів польотів в різних авіакомпаніях. Тобто коли авіакомпанія заходить у якесь місто, то вона вже дістає якусь певну або фіксовану суму, прив’язану до кількості пасажирів. Ця сума йде на покриття певних їхніх витрат”, - розповів Юрій Назарук.

Слід зазначити, що Фонд на підтримку авіаперевізників стане засобом для встановлення довготривалих партнерських відносин з лоукост-операторами.

comments powered by HyperComments