Львівська волейбольна команда перемогла в Чемпіонаті України

Понеділок, 27 лютого 2017, 10:42
Клуб “Барком-Кажани” здобули дострокову перемогу в чоловічій Суперлізі.
Львівська волейбольна команда перемогла в Чемпіонаті України

Здобувши дві виїзні перемоги над харківською «Юракадемією», волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» гарантували собі першу сходинку в регулярній частині Чемпіонату України серед команд чоловічої Суперліги за тур до її завершення. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на сайт “Кажанів”.

Тепер у львівської команди 74 очки, а в харківського «Локомотива», який йде другим, на 11 балів менше. Харків’яни програли другу гру чернігівському «Буревіснику-ШВСМ» – 2:3. А такий гандикап відіграти за один тур (два матчі, максимально можна набрати 6 очок) неможливо навіть у теорії.

Перший поєдинок у Харкові розпочався неочікувано важко – підопічні Угіса Крастіньша програли перший сет з непоступливим рахунком 25:27. Й запахло інтригою. Щоправда, це враження виявилося оманливим. 25:15, 25:18, 25:19 – рахунки наступних трьох сетів дали зрозуміти те, хто ж сьогодні лідер турнірної таблиці.

Черговий блискучий матч провів Тевкун (23 очки, 1 блок), а Гладенко (14 очок, 6 блоків), Кісілюк (16 очок) та Богатирьов (13 очок, 1 блок) старалися не відставати від досвідченого діагонального.

Суботня зустріч виявилася куди легшою. Мало того, що матч тривав на півгодини менше, та ще й завершився він у трьох сетах традиційно впевненою перемогою «Баркому-Кажани». Угіс Крастіньш вже звично для другого ігрового дня провів ротацію й на авансцену вийшли Бібер (13 очок), Бєгун (11 очок, 1 блок) та Капаєв (10 очок, 3 блоки). У підсумку – 3:0 (25:19, 25:22, 25:20).

В останньому турі регулярної першості «Барком-Кажани» зіграють знову на виїзді, уже втретє поспіль. Цього разу – проти «Фаворита» з міста Лубни Полтавської області. А вже далі на «кажанів» чекає другий етап.

comments powered by HyperComments